I en kombination af stabiliseret håndholdt kamera samt kameradrone kan stort set alle typer events, messer, begivenheder - herunder også f.eks. bryllupper -  indfanges og formidles ud i levende film og billeder.

Det handler om at kunne fange den rette stemning i billeder og lyd. Og dette kræver nødvendigvis ikke et stort setup. Kun erfaring, en fornuftig plan samt evnen til at kunne at være på rette sted til rette tid.

Det behøver ikke at være dyrt at få indfanget og opsummeret hverken de store eller små øjeblikke. Et par timers optagelser on-location med det mest basale udstyr rækker længere end man tror.

Forskellige typer af færdige filmprodukter?

En eventfilm er typisk karakteriseret ved et "run & gun" optage princip, hvor man filmer de situationer der nu engang byder sig (lig intet storyboard, instruktion eller særlig opsætning af de enkelte scener). Denne optagemetode giver større frihed under optagelserne og stiller færre krav til forarbejdet, men den sætter også et naturligt loft for hvad der kan stilles af krav om indholdet i optagelserne.  

Derfor er prisen for en eventfilm også typisk lavere end en profilfilm, hvor optagelserne omvendt er både koordinerede og planlagte mhp. et præcist slutprodukt.

Filmen klippes sammen fra bunden og kan fremstilles på flere måder og med flere formål. Enten tjener den som en opsummering af diverse highlights fra eventen, alternativt målrettes filmen mhp. at "tease" (fange) publikums opmærksom i forbindelse med næste event. 

Levering fra dag-til-dag?

Måske at lejligheden også kræver at der er hurtig levering af den færdige film? Dette som oftest til de sociale medier mens at nyheden og effekten heraf er størst!

Compact FILM Media er rutineret i netop denne type filmproduktion og har et opbygget et rutineret workflow der tilsikre muligheden for dag-til-dag levering. 

Bryllupper specifikt.

En stilfuld måde at forevige den store dag på. Billeder siger meget. En færdig film med billede, audio og musik siger det hele. Der er ingen præcis opskrift på hvordan at en bryllupsfilm skal laves. Bryllupper handler om personlige følelser, og her er ikke to mennesker ens. Ej heller budgettet til rådighed. Når det kommer til mulighederne er de mange, men i bund og grund er det kun budgettet der sætter grænsen. Personlige bryllupsfilm er ved at blive populære, men de færreste par ønsker deres personlige bryllupsfilm vist på internettet eller set af andre end familie eller bekendte, og derfor vises der ikke her på websitet eksempler på færdige produktioner. Men som udgangspunkt kan de fleste idéer og ønsker imødekommes. 

Er du interesseret i en bryllupsfilm så lad os starte med at drøfte dine tanker :-)

PRIS eksempel

Pris starter vejledende fra ca. 4.500 kr. + moms* for en simpel FB-teaser/highlights på ca. 45 sek.

Priseksemplet baseres på et par timers on-location "run & gun" optagelser  og efterfølgende filmproduktion indeholdende en simpel logo- el. tekstgrafik samt en af Compact FILM Media udvalgt underlægningsmusik.

Hvis der ønskes mere end et par timers on-location optagelser stiger prisen med vejledende 499 kr. + moms pr. påbegyndte hele time.

Den faktiske slutpris fastsættes af behovet for planlægning, optagelsernes reelle omfang,  tempoet i leveringen samt detaljer/elementer ønsket i efterproduktionen. Herunder også evt. mere individuelle ønsker til f.eks. klippestil, farvekorrektion, kvalitet af underlægningsmusik, brug af optaget audio/lydeffekter, voice-over, tekstning, grafik og logoanimation.

Kontakt mig for en drøftelse og et mere konkret tilbud samt en evt. fast pris baseret på ønsket til den færdige film.

* Plus kørsel. Der beregnes 299 kr. + moms pr. kørselstime samt 3,54 kr. + moms pr. kørte kilometer jf. statens transporttakst.

Compact FILM Media | 7000 Frederica, Danmark | kontakt@compactmedia.dk | Tlf: 22 80 50 12 | CVR 38 33 85 36

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now