Der er situationer hvor der ikke måske er behov for en fuld filmproduktion eller at produktionen skal sammensættes efter et specifikt behov - alt efter kundens ønsker og de tekniske muligheder.​

Alle typer optagelser

  • Pris ved enten almindelige kamera- og droneoptagelser er 999 kr. + moms* for den første påbegyndte time.

  • Herefter 499 kr. + moms pr. efterfølgende påbegyndte hele time.

* Plus kørsel. Der beregnes 3,54 kr. + moms pr. kørte kilometer jf. statens transporttakst samt 299 kr. + moms pr. påbegyndte kørselstime.

Hvis der ønskes flere samtidige kameravinkler, bevægeligt kamera og evt. drone sker dette mod et nærmere aftalt tillæg vurderet ud fra de aktuelle muligheder i opgaven. Dette henset til den samlede mængde af udstyr der skal anvendes.

I prisen indgår planlægning, underretning af myndigheder, klargøring af udstyr før/efter samt efterfølgende mulighed for direkte download af optagelser.

Evt. gemmesyn/redigering af optagelser kan  også aftales mod et tillæg.

 

Videooptagelser

De rå videooptagelser kan udføres under de fleste forhold og i stort set alle højder og vinkler. Optagelser kan ske både på stativ eller i bevægelse alt afhængig af det ønskede visuelle udtryk. Dette i kombination med optagelse af specifik audio f.eks. i forbindelse med interviews, forsamlinger eller voice-over.

 

 

Stillbilleder

Der kan efter aftale laves specifikke og målrettede stillbilleder både i jordhøjde og luften, men skulle det være at behovet først opstår efter optagelserne er udført, kan der "sakses" stillbilleder ud af de rå video- og droneoptagelser. Forvent her et mindre tab på skarpheden hvilket dog sjældent er at se hvis billedet ikke skal bruges til f.eks. store fotos,  plakater m.m.

Kvaliteten af planlagte/specifikke stillbilleder er i hele 20 megapixel skarp opløsning. Dette rækkende til langt de fleste behov. 

 

Droneoptagelser

Alt afhængig af produktionens karaktér og formål er brug af en kameradrone ofte en visuel gevinst for produktionen, idet optagelser udført med drone er med til at skabe både et overblik for seeren og sammenkæde elementer i den færdige produktion.

Redigering af optagelser og efterproduktion

Alle rå optagelser/stillbilleder, dette både egne eller udført af Compact FILM Media kan efterbehandles jf. kundens ønsker.

Typisk vil dette indgå i en på forhånd aftalt opgave og efter en evt. fast pris.

Skulle behovet være at kunden selv ligger inde med video- og/eller billedmateriale der ønskes sammensat til en anden, mere fængende og måske flydende helhed kan der også hjælpes i opgaven.

Al efterproduktion udføres i Adobes professionelle software platform, hvilket giver de absolut bedste forudsætninger for et samlet flot produkt. 

Klipning/redigering af optagelser

  • Ekstra redigeringsarbejde eller efterbehandling af stillbilleder sker på timebasis. Dette 299 kr. + moms pr. påbegyndte hele time.

Det største element i processen med at fremstille en færdig film ligger i klippe- og redigeringsfasen. 

Forud for klippe-/redigerings opgaver kan kunden efter aftale gives mulighed for at gennemse de optagelser som er udvalgt til videre brug (gælder dog ikke ved dag-til-dag levering). Dette for dels at give et overblik men også mhp. at kunne udvælge/fravælge evt. optagelser til videre brug i den færdige film.

Når arbejdet påbegyndes er den "grove retning" valgt i fællesskab. Efter at ca. 75% af klippe-/redigeringsarbejdet er tilendebragt gives kunden et gennemsyn. Her med mulighed for at kommentere på de enkelte klip m.m. I denne sidste fase - og inkluderet i den aftalte pris - kan enkelte elementer af filmen stadig rettes/justeres men hovedparten af filmen ligger fast.

Ønskes der alligevel større rettelser til produktionen skal dette aftales som en særskilt opgave. 

Logo-animation og musik.

En god filmproduktion bygger ikke alene på videooptagelser. Opskriften på en god produktion er kombinationen af mange elementer. Herunder også grafik/animation, audio og musik.

De enkelte elementer tilkøbes via licenser udbudt på internettet og tilpasses den enkelte opgave. Standardlicensen, som alle eksempler, baseres på er møntet på webbrug og sociale medier. 

LOGO-ANIMATION

I samråd med kunden kan der fremstilles animeret logografik, der bygger på kundens eget logo. 

 

  • Grundlæggende logo-animation bygget op omkring en AE-skabelon og efterfølgende timet til produktionen fra ca. 1.500 kr. + moms. 

 

MUSIK

Samme gælder musik og voice-over. Evt. musik til produktionen tilkøbes via licens og evt. audio optages typisk på lokationen efter det individuelle behov.

  • Underlægningsmusik på licens remixet til produktionen fra ca. 500 kr. + moms.

Compact FILM Media | 7000 Frederica, Danmark | kontakt@compactmedia.dk | Tlf: 22 80 50 12 | CVR 38 33 85 36

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now